lamandalash

UV/Led Lashes

lamandalash

UV/ LED LASHES TECHNOLÓGIA 

Szalonunkban is elérhető ez az innovációs szolgáltatás 

Mi is ez? 

Az UV/LED műszempilla építés során a hagyományos műszempilla ragasztó helyett olyan anyagot alkalmazok, amely fényre reagál. Ez azt jelenti, hogy a műszempilla rögzítéséhez UV lámpát használok ahhoz, hogy megkössön az anyag.

Az UV/LED fényre kötő ragasztó csak az UV-LED fényre fixálódik kevesebb, mint 1 másodperc alatt, így teljes kötés alakul ki, tehát nem kell 24-48 órát várni a száradásra.

Ezáltal a kipárolgás a minimálisra csökken, így  ha a levegőre kötő ragasztókra allergizáló reakciót váltott ki a szervezeted (vendégek nagy része 10-ből 6) ismét viselhetsz műszempillát.

Nem csíp, nem irritál, azonnal érheti víz, mehetsz  szoliba, úszni, szaunázni.  

Jól hangzik nem?

Fontos

Ti mondtátok

Tartós és gyönyörű munkájára igényes, nem mellesleg szuper jófej, megértő, életvidám csajszi. Szempillásként mondom, Ő az egyetlen ember, akire nyugodtan rá merem magam és a szemem egészségét bízni. Bátran ajánlom Mindenkinek!

VARGA-NAGY JÚLIA

Mindig precíz, gyönyörű tartós pillákat kapok tőle a legjobb 🙂

IGNÁCZ-ÉLIÁS PETRA

A workshopok nagyon jók! Kitti nagyon aranyos és profin magyaráz/dolgozik. Minden tananyag elején elmondja, hogy mit, miért és hogyan fogunk csinálni, majd ezt be is mutatja. Nincs olyan kérdés, ami megválaszolatlan maradna. Amellett, hogy sok az új info és tudás, még jól is szórakozok. Élvezem, es alig várom, hogy újabb es újabb dolgot tanulhassak, probálhassak ki. 👌🏽

ANASTASIA DEMIRCI
 

Ha még nincs műszempillád​

de szeretnél, ne habozz kérni egy időpontot!

Várom, hogy együtt fedezzük fel a szépség és önbizalom varázslatos világát!

Munkáim